• Himalaya Global Holdings

PartySmart
PartySmart
PartySmart

1930 óta azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a világot. Ez veled kezdődik!

  • Az ajurvéda hagyományain alapuló, magas minőségű termékek
  • Glutén-, búza-, kukorica-, szója- és tejmentes étrend-kiegészítő
  • Vegán kapszula
PartySmart

VAD CIKÓRIA – MÁJVÉDŐ ÉS ÉLÉNKÍTŐ HATÁSÚ

Az ókori egyiptomiak, görögök és rómaiak évszázadokon át használták ezt a növényt. A cikória támogatja a test természetes méregtelenítő képességét.

INDIAI EGRES (AMLA) - ANTIOXIDÁNS

Hozzájárul a fizikai jólléthez. Gyümölcsét hagyományosan a máj támogatására és védelmére használják.

SZŐLŐ – ANTIOXIDÁNS

Az ókori Indiában, Görögországban és arab országokban a szőlőt a méregtelenítés érdekében használták. Természetes védelmet biztosít a szabadgyökök ellen, segít fenntartani a sejtek normál egészségét és a sejtfunkciókat.

ANDOGRÁFISZ – MÁJVÉDŐ HATÁS

Nyugat-Európában és keleti országokban is a máj támogatására használt gyógynövény. Segít fenntartani a máj egészséges működését, támogatja az emésztést és a test méregtelenítését.

INDIAI FILLANTUSZ – MÁJVÉDŐ ÉS STIMULÁLÓ HATÁSÚ

Már az ókori orvoslásban is használt gyógynövényt májvédőnek tartották. Fillantint és hipofillantint tartalmaz, melyek segíthetik a májműködést.

DATOLYA – SEGÍT A REGGELEKEN

Az ősi szövegek szerint úgy tartották, hogy a datolya képes visszafordítani minden olyan mérgező anyag hatását, amelynek az ember ki van téve. Ezt a gyümölcsöt az ajurvéda különböző készítményekben használja. A datolya a reggeli utáni tünetek enyhítésére is hasznos. A datolyában található béta-szitoszterolnak és flavonoidoknak köszönhetően segíti a máj védelmét.

VISSZA AZ ELEJÉRE