• Himalaya Global Holdings

A TESZTELÉS FELTÉTELEI

A tesztelésre való regisztrálás időtartama: 2023. január 20 - január 27.

A véleményeket nyilvánosan 2023. február 19-ig kell megosztani a tesztelő Instagram vagy Facebook profilján, legalább az egyik formátumban (kép, videó, sztori) a következő kötelező megjelöléssel és hashtagekkel: 

 • Instagram: @himalayamagyarorszag és #himalayamagyarorszag #szponzorálttartalom
 • Facebook: @HimalayaMagyarorszag és #himalayamagyarorszag #szponzorálttartalom.

EZ A TESZTELÉS NEM A TERMÉK PROMÓCIÓJÁNAK FIZETETT FORMÁJA, HANEM FOGYASZTÓI TERMÉKTESZTELÉS.

Mit tesztelünk:

 • Himalaya Ultra Whitening faszenes fogfehérítő gyógynövényes fogkrém

Kiket keresünk:

 • 10 tesztelőt, aki a fent említett terméket kipróbálja, és véleményét nyilvánosan megosztja legalább egy formátumban (kép, videó, sztori) a saját nyilvános Instagram és/vagy Facebook profilján, a fent említett tag és hashtagek megjelölésével.

Mi alapján választunk:

 • Az összes beküldött jelentkezési lapból kiválasztunk 10 tesztelőt, akik nyilvános fiókkal rendelkeznek Instagramon vagy a Facebookon, és megválaszolják a következő kérdéseket:
 • Hallottál már a Himalaya márkáról? Ha igen, hol?
 • Kipróbáltad már valamelyik Himalaya terméket?
 • Rendelkezel nyilvános (nem privát) Instagram-fiókkal?
 • Ha igen, hány Instagram-követőd van?
 • Instagram felhasználóneved:
 • Rendelkezel Facebook-fiókkal?
 • Ha igen, kérjük, linkeld be a profilodat!
 • Mire fókuszálnak közösségi média oldalaid?

A kérdésekre adott válaszaid kizárólag a tesztelésre való jelentkezéshez, és a megfelelő tesztelők kiválasztásához használjuk fel. A válaszokat az adatbiztonság tekintetében kellő gondossággal kezeljük, és minden választ anonim módon elemzünk. A tesztelésre való jelentkezéssel beleegyezel, hogy válaszaid a tesztelők kiválasztása céljából elemezni fogjuk. A tesztelésre való jelentkezés elküldésével megerősíted, hogy az Instagram vagy a Facebook fiókhoz megadott hivatkozás vagy felhasználónév a saját Instagram vagy Facebook profilodhoz tartozik. 

A tesztelésre kiválasztott jelentkezőkkel a regisztrációs űrlapon megadott kapcsolattartási email címen felvesszük a kapcsolatot, legkésőbb a tesztelésre történő regisztráció végétől számított 5 munkanapon belül. A fent említett terméket a kiválasztott tesztelőknek díjmentesen elküldjük a tesztelés regisztrációs lapján megadott szállítási címre. A csomag általában a regisztráció végétől számított 5-10 munkanapon belül megérkezik, kivéve, ha rendkívüli körülmények állnak elő.

A tesztelésben való részvételhez szükséges:

 1. A tesztelt terméket késedelem nélküli átvétele a csomagküldő szolgálattól. A kézhezvételt követően alaposan ismerkedj meg a tesztelt termékek tulajdonságaival és felhasználási módjaival, majd vezesd be a mindennapi szépségápolási rutinodba. A termékeket használd rendszeresen és írd meg őszinte véleményét a megadott határidőn belül.
 2. Minden tesztelt termékhez objektív értékelést kell írni. Oszd meg a fent említett termék tesztelését nyilvános Instagram vagy Facebook profilodon legalább egy formátumban (kép, videó, sztori) a fenti hashtagekkel és az oldal megjelölésével, legkésőbb a megadott időpontig. Amennyiben a megosztás nem történik meg a határidőn belül, a Tesztelőt automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből. A tesztelésre való jelentkezéssel a Tesztelő megerősíti, hogy a fent említett termékeket késedelem nélkül átveszi és teszteli, alaposan megismerkedik használatukkal és tulajdonságaikkal, és a tesztelést Instagram vagy Facebook profilján nyilvánosan megosztja bejegyzés, történet vagy videó (legalább az egyik) formájában a fenti hashtagekkel és megjelöléssel a megadott időn belül.

A @himalayamagyarorszag vagy #himalayamagyarorszag #szponzorálttartalom megjelöléssel ellátott bejegyzések a Himalaya saját Instagram, Facebook és Tiktok oldalaira is felkerülhetnek. A Tesztelő a tesztelési kérelem benyújtásával megerősíti, hogy készen áll a fent említett termékek késedelem nélküli átvételére és tesztelésére, azok rendeltetésszerű használatának és tulajdonságainak megismerésére, valamint a megfelelő online kérdőív kitöltésére a fent megjelölt határidőn belül.

A Tesztelő a tesztelési kérelem benyújtásával azt is megerősíti, hogy a fenti termékek használata a tesztelés során teljesen önkéntes, és teljes mértékben őt terheli a felelősség. Ha a küldeményt átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, nem tudjuk ismételten kiküldeni. Ha a küldeményt a második tesztelés során átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, a Tesztelőt automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből. Abban az esetben, ha kérdésed lenne a tesztelt terméket vagy tesztelést illetően, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az online@creativeworld.hu címen. Örömmel válaszolunk bármely kérdésre!

VISSZA AZ ELEJÉRE